Nieuwe Burgemeester voor Neder-Betuwe

jan kottelenbergwoensdag 01 februari 2017 20:21

“…. Een man of vrouw die midden in de samenleving staat, een harde werker en een eerlijk en rechtschapen mens”

Dat zijn kort een paar eigenschappen die de fractie van de ChristenUnie belangrijk vond bij de zoektocht naar een nieuwe Burgemeester voor de Gemeente Neder-Betuwe.

Donderdag 26 januari 2017 heeft Rudine Berends (Gemeente Belangen) namens de vertrouwenscommissie bekend gemaakt welke nieuwe burgemeester door de vertrouwenscommissie wordt voorgesteld aan de raad. Het is de heer Jan Kottelenberg. Hij is nu nog wethouder in de gemeente Lochem. En komt van CDA-huize. Een man met een brede ervaring in het openbaar bestuur.

Hoop
De ChristenUnie houdt het oog gericht op de toekomst. Wij zullen secuur omgaan met alle vragen die op ons afkomen in onze gemeente die nog steeds groeit. Daarom ook is het van belang dat we een stabiel college hebben met een daadkrachtige bestuurder die als “verbindende” bestuurder de belangen van onze gemeente gaat vertegenwoordigen.

Samenwerking
De ChristenUnie Neder-Betuwe ziet uit naar de samenwerking met de nieuwe burgemeester! Wij wensen en bidden hem alle wijsheid en zegen toe in zijn tijd als burgemeester van onze mooie gemeente!


Heeft u vragen over dit stuk of andere artikelen? Of heeft u vragen aan onze fractieleden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Of neem een kijkje op onze website: https://neder-betuwe.christenunie.nl/

Labels

« Terug

Reacties op 'Nieuwe Burgemeester voor Neder-Betuwe'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.